Global Blue vindt hun Kantoorruimte in Sloterdijk

Global Blue, een toonaangevende speler op het gebied van internationale betalingen, heeft een nieuwe fundering gelegd voor hun groeiende bedrijf in het hart van Sloterdijk, Amsterdam.

Op zoek naar een locatie met uitstekende bereikbaarheid en sterke verbinding met het openbaar vervoer, hebben ze een ideale ruimte gevonden in SamSam Offices Amsterdam Sloterdijk. We spraken met Jorn Hoogesteijn, Managing Director BeNeLux bij Global Blue, over hun ervaring en nieuwe kantoor.

Het Belang van een Strategische Locatie

Volgens Jorn Hoogesteijn, is de strategische locatie van Amsterdam van cruciaal belang voor Global Blue. "Amsterdam is ontzettend belangrijk voor ons," beweerde hij, waarbij hij het belang van bereikbaarheid onderstreepte. De uitstekende openbaar vervoer verbinding maakte het bedrijventerrein van Sloterdijk dan ook een logische keuze.

Global Blue vindt hun Kantoorruimte in Sloterdijk

"Tijdens de bezichtiging was ik direct gecharmeerd van een van de mooi gemeubileerde kantoren bij SamSam Offices Amsterdam Sloterdijk. De lay-out van de ruimte was precies hoe ik het wilde hebben." - Jorn Hoogesteijn, Global Blue

Voelen als Thuis, in het Kantoor van SamSam Offices

Vanaf het moment van bezichtiging tot aan de verhuizing, voelde het team van Global Blue zich uitstekend ondersteund door SamSam Offices. Het gemeubileerde kantoor sprak direct aan en de deal was snel gesloten. Voor het team van Global Blue maakte dit de verhuizing een stuk eenvoudiger en konden zij zich snel thuisvoelen op hun nieuwe werkplaats. Hoogesteijn vertrouwt erop dat hun nieuwe locatie in Amsterdam Sloterdijk zal bijdragen aan een succesvolle groei van Global Blue op de BeNeLux markt.

Vooral de centrale ligging en de goede bereikbaarheid beviel me goed. Ook is er voldoende ruimte om te parkeren.

Global Blue