De ideale kantoorruimte in Amsterdam!

SamSam biedt state-of-the-art kantoorruimtes voor elke onderneming, met inbegrip van de servicekosten en razendsnel internet. Ervaar het ultieme comfort in onze zithoeken, maak gebruik van onze gratis vergaderzalen en surf moeiteloos op het supersnelle wifi-netwerk in de lobby. Onze flexibele en aanpasbare ruimtes zijn volledig ingericht naar jouw wensen en behoeften. Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

De ideale kantoorruimte in Amsterdam!

Manager

Meike’s visie

Huurders voelen zich thuis bij SamSam Offices. Bij ons zijn kantoren meer dan werkplekken, het zijn inspirerende ruimtes waar ideeën tot leven komen. Onze huiselijke inrichting en professionele faciliteiten zorgen ervoor dat je graag bij ons bent. En als er problemen zijn, sta ik als aanspreekpunt altijd paraat om ze snel op te lossen. Bij SamSam combineren we een warme sfeer met persoonlijke en snelle service.

Meike’s visie

Duidelijke en transparante prijzen bij SamSam!

Bij SamSam betaal je een vaste huurprijs per maand, inclusief alle servicekosten en razendsnel internet. Of je nu met 2 of 40 personen bent, wij hebben ruimtes van 20 m2 tot 200 m2 die je naar eigen smaak kunt inrichten. Ontdek onze flexibele en betaalbare oplossing voor een professioneel en comfortabel kantoor!

Plan een bezichtiging
Duidelijke en transparante prijzen bij SamSam!

Huurder

Global Blue

Tijdens de bezichtiging was ik direct gecharmeerd van de persoonlijke sfeer bij SamSam Offices Amsterdam Sloterdijk. De lay-out van de ruimte was precies hoe ik het wilde hebben. Dus zo gezegd, zo gedaan. SamSam bood me hiermee een hele bijzondere oplossing aan voor kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk.

Jorn Hoogesteijn, Global Blue

Global Blue

Label A bij SamSam Offices

Duurzaam ondernemen is cruciaal voor het milieu én je bedrijf. Het belang van duurzaamheid wordt steeds meer ingezien door klanten en bedrijven. Door duurzaam te ondernemen, bespaar je niet alleen kosten, maar verbeter je ook je reputatie. Wil jij ook een duurzaam kantoor? Kom dan naar SamSam Offices voor een bezichtiging. Bij SamSam Offices geniet je van een energiezuinig en milieuvriendelijk kantoor, inclusief alle benodigde voorzieningen.

Label A bij SamSam Offices