FOUR CREATING en SamSam Offices: Groei en Succes in Amsterdam

FOUR CREATING, een videoproductiebedrijf met een foucs op branded online videocontent, is opgericht door Rik van der Kleij en drie van zijn beste vrienden. Vijf jaar na eerst een eigen kookshow op Youtube te hebben gehad, zijn ze gegroeid van samenwerkende vrienden tot een bedrijf met meer dan tien werknemers. Een verhaal waar samenkomen, samenwerken en samen groeien centraal staan.

Als jonge, groeiende onderneming waren ze op zoek naar een representatieve kantoorruimte. Ze kozen voor SamSam Offices Amsterdam Sloterdijk, en nu, huren ze drie kantoren.

Hoe SamSam Offices de Groei van FOUR CREATING Ondersteunt

SamSam Offices bood FOUR CREATING de ideale mix van professionaliteit, faciliteiten en een toplocatie. Met supersnel internet, uitstekende beveiliging en de geweldige bereikbaarheid door de ligging nabij de A10-ring, is het de perfecte plek voor dit videoproductiebedrijf.

FOUR CREATING en SamSam Offices: Groei en Succes in Amsterdam

Wij zijn hier enorm tevreden en gaan voorlopig nergens heen, ja, misschien huren we wel een vierde kantoorruimte bij SamSam Offices. - Rik van der Kleij, Managing Director bij FOUR CREATING.

Waarom FOUR CREATING de Keuze heeft gemaakt voor SamSam Offices

SamSam Offices stond niet alleen aan de basis van de groei van FOUR CREATING, maar blijft ook een constante ondersteuning bieden. Met hun perfecte faciliteiten is de groei alleen maar toegenomen. Bovendien zorgt de aanwezigheid van andere creatieve bedrijven voor een stimulerende omgeving.

"Wij moeten dagelijks op pad om te filmen. Vanuit deze locatie zitten we direct op de ring A10 en is de bereikbaarheid geweldig. Voor ons, en voor vele andere bedrijven, is SamSam Offices de perfecte plek om te groeien en te slagen." concludeert Rik van der Kleij.

De faciliteiten zijn hier perfect. We hebben supersnel internet, de beveiliging is goed en de bereikbaarheid is top.

Four Creating