Return to Sender: Sociaal Ontwerp, Globale Impact

Stichting Return to Sender is het geesteskind van Katja Schuurman, een initiatief dat in 2006 het levenslicht zag. De stichting heeft een unieke aanpak: vrouwen uit de armste regio's ter wereld creëren handgemaakte designproducten. Elk jaar werkt Return to Sender samen met topdesigners en lokale vakmensen om een designcollectie te ontwikkelen die resonantie vindt met de traditionele technieken en materialen van de landen van herkomst.

Deze samenwerking leidt tot authentieke producten die een verhaal vertellen. Producten die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn maar ook een diepe impact hebben op de levens van de makers. De opbrengsten van de verkochte items gaan rechtstreeks terug naar de vrouwen die ze hebben gemaakt. Dit maakt 'Return to Sender' meer dan een naam; het is een belofte van hoop en empowerment.

SamSam Offices: Thuisbasis van Innovatie

Via via zijn we bij SamSam Offices terechtgekomen," deelt Liesbeth Reeuwijk van Return to Sender. Het was de lovende woorden van een andere huurder die hen naar SamSam Offices leidde toen ze zochten naar nieuwe kantoorruimte in Amsterdam. Met lichte kantoorruimtes, persoonlijk contact, een elegant ontvangstgebied voor gasten, en de nabijheid van Station Sloterdijk en de snelweg, vindt Return to Sender alles wat ze nodig hebben onder één dak.

Return to Sender: Sociaal Ontwerp, Globale Impact

"We zijn blij met de lichte kantoren, persoonlijke benadering, en uitstekende locatie. SamSam Offices biedt een ideale plek voor ons werk." - Liesbeth Reeuwijk, Return to Sender

Een Wereldwijd Verhaal achter Elk Ontwerp

Elk product van Return to Sender draagt een verhaal van ambacht, hard werk en hoop met zich mee. Topdesigners binden zich aan het nobele streven van de stichting om ontwerpvaardigheden te combineren met traditionele technieken. Dit verzekert niet alleen de continuïteit van culturele ambachten, maar geeft ook financiële steun aan de vrouwen die deze prachtige objecten maken.

In de kantoren van SamSam worden ideeën uitgewisseld, strategieën ontwikkeld en partnerschappen aangegaan die bijdragen aan dit grootschalige project van positieve verandering. Terwijl het team geniet van de faciliteiten en de community vibe bij SamSam Offices, helpt Return to Sender vakmensen uit ontwikkelingslanden een beter leven op te bouwen door hun onmiskenbare talent en harde werk.

We zijn erg blij met de lichte kantoorruimtes, het persoonlijke contact en de mooie lobby om gasten te ontvangen.

Return To Sender