Kantoorruimte 11 tot 20 werkplekken

Ideaal voor gevestigde bedrijven en grotere teams

Voor grote bedrijven bieden onze ruimtes niet alleen de benodigde omvang maar ook de mogelijkheid om een sterke bedrijfscultuur en innovatie te bevorderen. Met airconditioning, eigen pantry, en vergaderruimtes zijn ze klaar voor bedrijven die naar het volgende niveau willen.

Plan een bezichtiging
image
image
image

Waarom huren SamSam Offices?

 • Schaalbaarheid en Flexibiliteit

  Schaalbare kantooroplossingen die de groei van grote teams ondersteunen, met de flexibiliteit om de kantoorruimte aan te passen.

 • Geavanceerde Voorzieningen

  Toegang tot state-of-the-art voorzieningen en technologieën, ideaal voor innovatie en om je team(s) te laten excelleren.

 • Sterk Bedrijfsimago

  Versterk je merk met een prestigieus adres en professionele uitstraling, essentieel voor het aantrekken van topklanten en -talent.

Daarom,

Kwaliteit en flexibiliteit

SamSam Offices biedt kantoorruimtes van hoge kwaliteit die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van grote bedrijven. We streven ernaar om een comfortabele en functionele werkomgeving te bieden die bijdraagt aan de groei en het succes van jouw bedrijf.

Kwaliteit en flexibiliteit

Waar?

In het hart van Amsterdam Sloterdijk

Gelegen in Amsterdam Sloterdijk, profiteer je bij SamSam Offices van een locatie die ideaal is voor groeiende en volwassen bedrijven. Met uitstekende vervoersverbindingen en talrijke eetgelegenheden in de buurt, bieden we een prettige werkomgeving voor jou en je team.

Hoe?

Huur snel en eenvoudig

Grote bedrijven vinden bij SamSam Offices niet alleen de ruimte die ze nodig hebben, maar ook een partner die begrijpt wat er nodig is om op grote schaal te opereren. Ons proces is ontworpen om efficiëntie en flexibiliteit te bieden, met ruimtes die klaar zijn om je team te verwelkomen en te ondersteunen in hun dagelijkse uitdagingen. Persoonlijke begeleiding van ons team zorgt ervoor dat je vanaf dag één operationeel bent, met de zekerheid van een sterke ondersteuningsstructuur voor al je zakelijke behoeften.

Plan een bezichtiging
 • Identificeer je ruimtebehoefte

 • Plan een bezichtiging

 • Stel het huurcontract op

 • Creëer de ideale werkomgeving

 • Betrek je nieuwe kantoorruimte