Kantoorruimte 6 tot 10 werkplekken

Perfect voor groeiende startups en middelgrote bedrijven

Onze kantoorruimtes, met airconditioning en eigen pantry, zijn speciaal ingericht voor middelgrote teams die een balans zoeken tussen comfort en functionaliteit. Deze ruimtes zijn ontworpen om productiviteit te verhogen en samenwerking te faciliteren.

Plan een bezichtiging
image
image
image

Waarom huren SamSam Offices?

 • Aanpasbare Werkplekken

  Comfortabele en efficiënte werkplekken die eenvoudig aanpasbaar zijn aan de groei en veranderende behoeften van je team.

 • Professionele Uitstraling

  Verhoog je zakelijke imago met een prestigieus adres en topfaciliteiten, aantrekkelijk voor klanten en medewerkers.

 • Uitgebreide Voorzieningen

  Toegang tot geavanceerde voorzieningen, zoals technologie-ondersteunde vergaderzalen, voor een moderne bedrijfsvoering.

Daarom,

Kwaliteit en comfort

SamSam Offices biedt kantoorruimtes van hoge kwaliteit die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van startups en middelgrote bedrijven. We streven ernaar om een comfortabele en functionele werkomgeving te bieden die bijdraagt aan de groei en het succes van jouw bedrijf.

Kwaliteit en comfort

Waar?

Centraal in Amsterdam Sloterdijk

Ons kantoorpand is centraal gelegen in Amsterdam Sloterdijk, een bruisende en dynamische omgeving die ideaal is voor startups en middelgrote bedrijven. Met uitstekende vervoersverbindingen en talrijke eetgelegenheden in de buurt, bieden we een prettige werkomgeving voor jou en je team.

Hoe?

Snel & eenvoudig huren

Voor middelgrote bedrijven biedt SamSam Offices de perfecte balans tussen ruimte en diensten. We snappen dat je ruimte nodig hebt om te groeien, maar ook dat je niet vast wilt zitten aan complexe contracten. Ontdek onze kantoren, plan een bezoek en laat ons helpen het contract simpel te houden. Wij bieden de ondersteuning die je nodig hebt, op het moment dat je het nodig hebt, zodat jouw focus kan blijven op het uitbouwen van je succes.

Plan een bezichtiging
 • Selecteer de ideale kantoorruimte

 • Plan een bezichtiging

 • Eenvoudig contractproces

 • Personaliseer je kantoorruimte

 • Welkom bij je nieuwe kantoor